Aanmelden workshop Geweldloze Communicatie op 16 en 17 september 2017

Zen en Geweldloze Communicatie: OMGAAN MET STERKE EMOTIES

vervolgworkshop met Ruud Baanders

op zaterdagnamiddag 16 en zondag 17 september in Gent

Algemeen: Jouw gegevens

 Deze gegevens worden enkel intern gebruikt. Velden gemarkeerd met een "*" zijn verplicht in te vullen.
Een gewoon lid van Zen Sangha is iemand die 50€/jaar bijdrage betaalt, een kostenbijdragend lid betaalt 200 € per jaar, een steunend lid is iemand die minstens 350€/jaar bijdrage betaalt. Een lid van de Zen Peacemaker Orde betaalt een jaarlijkse bijdrage aan de ZPO.

De vorming zelf

Vervolgworkshop met Ruud Baanders op zaterdagnamiddag 16 en zondag 17 september.

Praktisch: Op zaterdagavond serveren wij een eenvoudige broodmaaltijd met misosoep, salade, kaas, zoet beleg, noten en fruit. Dit maal is niet veganistisch. Op zondag is er geen ontbijt of lunch voorzien, maar brengen de deelnemers zelf picknick mee.

Voorkennis: Om te kunnen deelnemen moet je zeker de GC en Zen “Basis workshop” of een vergelijkbare workshop elders (af te stemmen met trainer Ruud Baanders) gevolgd hebben, en bij voorkeur ook de GC en Zen “Dialoog in Relatie” workshop.

De betaling

Afhankelijk van je lidmaatschap bedraagt de deelnameprijs voor jou (gelieve aan te kruisen ter bevestiging) :
Afhankelijk van je lidmaatschap en de gewenste periode van deelname bedraagt de deelnameprijs voor jou (gelieve aan te kruisen ter bevestiging) :

Indien je achteraf niet zou kunnen komen of je wil annuleren kan je best het annulatieformulier op de website gebruiken om ons hiervan te informeren.

Gelieve het juiste bedrag van de deelnameprijs na ontvangst van automatische bevestigings-email te storten op rekening BE97 0013 8225 4949 van Zen Sangha vzw met vermelding van “workshop G.C. september 2017” en je naam en voornaam.

Verblijf

Wij bieden enkele overnachtingsplaatsen aan bij mensen van de sangha thuis aan 10 euro per nacht (douche inbegrepen), te betalen aan het gastgezin.

Men kan ook overnachten in Het Rustpunt, het Karmelietenklooster in de Burgstraat, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben.
Prijs per overnachting: 32 euro (lakens 10 euro).
Inlichtingen tel: 09 225 95 71
Email: info@rustpunt.net
Burgstraat 46 – 9000 GENT
www.rustpunt.net

Dieetwensen

Als er andere zaken zijn ivm eten (bvb allergieën), zouden  wij willen vragen om dit bij het begin van de sesshin rechtstreeks met de kok te bespreken. De maaltijden zijn vegetarisch maar niet veganistisch.

Opgelet: De registratie kan enkele seconden duren, afhankelijk van de snelheid van je netwerk. Wacht even tot je een bevestigingsscherm krijgt!!