Zen Sangha Leuven – Bereikbaarheid


Gesloten tijdens alle schoolvakanties.

Adres: p/a  Opvoedingstraat 19, 3010 Leuven (Kessel-Lo)
Gesuggereerde bijdrage in de kosten: 5 euro per keer
Wegbeschrijving onderaan deze pagina
Lees hieronder de afspraken met de buurtbewoners

Afspraken
De zendo ligt in een woonbuurt.  Met de buren gelden er twee belangrijke afspraken in verband met parkeerruimte en nachtlawaai:
1. Gelieve niet te parkeren in de Opvoedingsstraatstraat!  Even verder kan je rechts afslaan in de Christianlaan en daar is voldoende parkeerplaats.
Op die manier pikken wij de parkeerplaatsen van de bewoners niet in en vermijden wij ‘s avonds laat het lawaai van slaande autodeuren en vertrekkende wagens.
2. Na de meditatie blijven wij ook niet op straat staan napraten en respecteren zo de nachtrust van de kinderen en de andere buurtbewoners.

 

WEGBESCHRIJVING Zen Sangha Leuven
p/a cursusruimte Inspinazie
Opvoedingstraat 19
3010 Kessel-Lo

Voor treinreizigers en wandelaars
De zendo is op vijftien minuten wandelen van het station van Leuven.
Via de wandelgang onder de spoorlijn richting achterzijde kom je op het werf van de Martelarenlaan.  Je gaat rechtdoor onder de nieuwe viaduct en loopt rechtdoor in het kleine Rondestraatje tot aan de Werkhuizenstraat die je rechts volgt.  Je neemt in de Werkhuizenstraat de eerste straat links, de Karel Schurmanstraat, die je uitloopt tot in de Smidsetraat links. De eerste straat rechts nu is de Opvoedingstraat.  Bij nummer 19 ga je binnen langs de bruine poort.  De zendo is de zaal achter het huis.

Met de wagen
Indien je van Brussel komt, neem je de E40 richting Leuven-Luik.  Neem de afslag A2/E314 Leuven-Genk-Aken.  Daar neem je meteen afrit 15, d.i. de N264 (Koning Boudewijnlaan) richting Leuven.  Aan het einde van deze vierbaansweg, vóór het viaduct, neem je rechts de ring rond Leuven (R23).  Je rijdt voorbij de Naamse Poort en de Parkpoort tot de Tiensepoort.  Aan de Tiensepoort (= groot kruispunt met lichten) neem je rechts de Tiensesteenweg.  Aan de eerste verkeerslichten (net over de spoorwegbrug) sorteer je links voor en sla je links de Martelarenlaan in (als de huidige wegenwerken dit toelaten).  Op het einde van de Martelarenlaan (aan de tweede verkeerslichten), volg je de grote bocht naar rechts tot je vanzelf op de Diestsesteenweg komt.  Je volgt de Diestsesteenweg tot voorbij de kerk en het Sint-Jozefsinstituut.  Even verder neem je bij frituur Oomske rechts de Smidsestraat.  De tweede straat links is de Opvoedingstraat.  Bij nummer 19 ga je binnen langs de bruine poort.  De zendo is de zaal achter het huis.
NB. Gelieve niet te parkeren in de Opvoedingsstraat!  Even verder rechts in de Christianlaan is er voldoende ruimte om te parkeren.

https://www.embed-map.com